mcsreewoude_container_verhuur-large

Onze service ligt in het verhuren van mini containers van 2m³ en 4m³ voor klanten, opdrachtgevers en particulieren.

Bij het verbouwen / renoveren van uw badkamer , keuken of complete woonhuis komt veel bouw en sloop afval vrij.

Om dit afval zo efficiënt mogelijk af te voeren kunnen wij een mini container bij u plaatsen. Hierin deponeert u gedurende de verbouw / renovatie al het afval. Het voordeel voor u is dat u het afval maar één keer in uw handen heeft en u op een schone werkvloer uw werk kunt voortzetten.

Daarnaast hoeft u niet telkens van uw werk af om een lading afval naar het stort te brengen één telefoontje is voldoende. Is de container vol wordt deze opgehaald of omgewisseld voor een nieuwe lege container

Het grote voordeel van de mini container is dat deze op bijna elke plaats waar we met de auto kunnen komen geplaatst kan worden. Waar een grote stalen container met een vrachtwagen geplaatst wordt, wordt vaak de oprit vernield of wordt de container uiteindelijk ver van de werkplek gezet. Wat voor u weer betekend dat u met al het afval ver moet sjouwen. Onze mini container ( die op een aanhanger staat ) kan zo bij u op de oprit geplaatst worden en u zo een hoop onnodig heen en weer gewandel besparen.

De containers zijn niet alleen te gebruiken voor uw verbouwing maar ook bijvoorbeeld voor het afvoeren van tuinafval tijdens uw tuin renovatie.

 

Foto’s

bottom-2